Известие

Collapse
No announcement yet.

износва гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• износва гуми

износва ми предни и задни гуми от вътрешната страна помагаите

Първоначално публикувано от alex09 Покажи съобщение
    За окачване си щом ти носи гуми.
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ходи на реглаж и ще разбереш дали си само за регулиране или има и поражения (което е доста вероятно за съжаление). Мойта износваше предните заради разбити шарнири
      166, 2.4 JTD'00

Comment

сменени са горните носачи предни,долните са рециклирани при Жан задните долни носачи са с POWERFLEX ,горните задни носачи са сменени и на пътя ми се струва че не стои добре реглаж е правен във ВАНТО и проблема си е същия

Comment

сменени са горните носачи предни,долните са рециклирани при Жан задните долни носачи са с POWERFLEX ,горните задни носачи са сменени и на пътя ми се струва че не стои добре реглаж е правен във ВАНТО и проблема си е същия
          А на долните носачи задните тампони (дето са с алуминиевата пластина) сменени ли са?
          166, 2.4 JTD'00

Comment

da smeneni sa vsichki tomponi

Comment

Ами ако всичко ти е наред един добър реглаж и трябва да си
              166, 2.4 JTD'00

Comment

Колко време си карал след реглажа и как разбра, че продължават да се износват неправилно?
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                  Ходи на реглаж и ще разбереш дали си само за регулиране или има и поражения (което е доста вероятно за съжаление). Мойта износваше предните заради разбити шарнири
                  Точно това е проблема разбити шарнири...Когато отидох на реглаж ми прегледа всичко и каза само това ми е проблема и ще ти износва гумите от вътрешната страна ако не ги смениш...
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Чисто нови гуми DUNLOP DIREZZA 225/45/17 на реглажа и за три месеца предните гуми са на финала отвътре а задните са наполовина износени. А колкото до шарнирите са рециклирани.

Comment

Имал съм тоя проблем много пъти. Просто си смени човека, който ти прави реглажа. Също така прегледай джантите ти в какво състояние са, дали не са огънати или спукани.

Comment

Джантите са добре. Изправяни са

Comment

Колега за N - ти път - добър реглаж на проверено място, няма да открием топлата вода
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Колега отиваш в дружба на зеленчуковия пазар... там има един сервиз и просто ти е кеф човека да ти работи по колата... трябва да отидеш да си запишеш час щото много е натоварено а аз тела му го нямам.
                            Alfa Romeo 166 2.4jtd 136hp 2000г. - ex
                            Opel Signum 1.9 CDTI 150hp 2006г.

Comment

Първоначално публикувано от p3shku Покажи съобщение
                              Колега отиваш в дружба на зеленчуковия пазар... там има един сервиз и просто ти е кеф човека да ти работи по колата... трябва да отидеш да си запишеш час щото много е натоварено а аз тела му го нямам.
                              Иди си направи реглажа там.
                              Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                              Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                              X